Шановні керівники підприємств аграрного сектору та виробництва харчових продуктів!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у тренінгу, присвяченому підготовці Вашого підприємства до виконання вимог до безпечності харчової продукції, які висуваються на міжнародних ринках.

Тренінг проводиться в рамках проекту з підготовки підприємств до державних перевірок та наступного виконання вимог законодавства ЄС, який реалізує ГО "Аналітичний центр Аграрного союзу України" у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України за підтримки програми МАТРА Посольства Нідерландів в Україні.

Під час тренінгу керівники та провідні фахівці підприємств аграрного сектору та виробники харчових продуктів отримають інформацію про основні нормативні документи ЄС, які стосуються безпечності харчових продуктів, ознайомляться з тим, яким чином працює сучасна системаринкового контролю, а на завершення сформують уявлення про те, які норми чинного законодавства України є предметом державних перевірок і як це пов‘язане з виконання вимог міжнародних ринків. Слухачі отримають "дорожню карту" підготовки свого підприємства до виконання вимог ЄС і до державних перевірок як першого етапу цього процесу. А інтерактивна
програма тренінгу дозволить як переглядати презентації доповідачів у зручний час, так і безпосередньо звертатися до текстів нормативних актів України та ЄС.

Тренінг буде проведений 16 лютого 2021 року о 10-00 в дистанційному режимі за посиланням.
Захід безкоштовний!

Просимо повідомити про бажання взяти участь у тренінгу за адресою: 
novaenergy78@gmail.com

або зареєструватися на тренінг через форму

Програма заходу додається. Активні посиланнями та дорожню карту підготовки підприємства до державних перевірок і виконання вимог ЄС зареєстровані слухачі отримають перед початком 
заходу.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner