XIX-й Всеукраїнський фестиваль мов та культур запрошує молодь Лиманської ОТГ

 

Міжнародний фестиваль мов та культур  надає представникам молодого покоління можливість продемонструвати свої уміння і таланти, пізнати традиції інших народів, встановити дружні взаємини з представниками різних національностей. ХІХ-й Всеукраїнський фестиваль мов та культур проводиться серед представників таких вікових категорій: 
- вихованці дошкільних освітніх закладів; 
- учні початкової, середньої і старшої школи» (пісенний конкурс «Кольори голосів» у межах (UFLC) Всеукраїнського фестивалю мов та культур); 
- студенти вищих навчальних закладів. 
Цьогоріч у зв’язку з пандемією COVID-19 змагання відбуватимуться онлайн. Фінальний етап заходу заплановано на 26 червня 2021 року. Для участі у конкурсі необхідно зареєструватися на сайті https://uflc.org.ua не пізніше таких дат: 
- вихованці дошкільних освітніх закладів – до 20.04.2021 року; 
- учні початкової, середньої і старшої школи (пісенний конкурс «Кольори голосів» у межах (UFLC) Всеукраїнського фестивалю мов та культур) – до 08.03.2021 року; - студенти вищих навчальних закладів – до 09.05.2021 року. 
Учасник, який посяде перше місце у пісенному конкурсі для учнів початкової і середньої школи, здобуде право представляти Україну на співочому конкурсі «Кольори голосів», ініційованому організаторами Міжнародного фестивалю мов та культур (IFLC).

Положення про проведення ХІХ фестивалю мов та культур

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner