Новини спорту

 

Команда «СК «ЛИМАН»-ОДЮСШ для дітей-сиріт – бронзовий призер чемпіонату Донецької області з волейболу серед дівчат 13 років та молодше

04-07.02.2021 року в м. Лиман відбувся Чемпіонат Донецької області з волейболу серед дівчат 13 років та молодші. 6 команд з 5 територій області боролися за звання кращих. Боротьба на майданчиках виявила місця Чемпіонату:
1.КДЮСШ 1 Бахмут (тренер Дробітько О.)
2.ДЮСШ Покровськ (тренер Ляшенко Л.)
3.СК "ЛИМАН" м.Лиман ОДЮСШ дітей-сиріт (тренер Лавриненко Н.)
4."Спорт для всіх" Покровськ (тренер Борісенко Л.)
5."Артемсіль" Соледар ( тренер Опришкова С.)
6. м. Краматорськ (тренер Захаренкова В.)
Вітаємо команду лиманських спортсменок з бронзовими нагородами!
 

 

У четвертому турі ЖФК «Багіра»- ДЮСШ м. Лиман переможно зіграла  з лідером змагань командою «Тесла»-2 (м. Харків)
Після перерви поновилися ігри  чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги спортивного сезону 2020-2021 років. 05-07 лютого 2021 року відбулися матчі четвертого  туру. 
Нагадаємо, у чемпіонаті бере участь п’ятнадцять команд, які розподілені на чотири групи. Після двоколових змагань будуть виявлені чотири кращих команди, які стануть переможцями у групах. На другому етапі відбудеться фінал команд чотирьох, в ході якого визначаться чемпіони та призери чемпіонату України серед  жіночих команд Вищої ліги. Команди, які посядуть другі місця у групах, розіграють 5-8 місця.
У четвертому турі ЖФК «Багіра»-ДЮСШ міста Лиман (головний тренер Олександр Резніков) на виїзді грала у місті Харків проти лідера змагань «Тесла»-2 (м. Харків). Цей матч став одним з найголовніших на першому етапі змагань. «Пантерочки» гідно виступили та перемогли суперників з рахунком 6:1.
Команда  «Багіра»- ДЮСШ наразі має у своєму активі 9 очок (різниця м’ячів 34:11), як і «Тесла»-2, яка має 9 очок (36:10). Третю сходинку посідає «Луганочка» (Луганська обл.) в активі якої 6 очок (12:27). 
Саме з «Луганочкою» у п’ятому турі буде грати «Багіра»-ДЮСШ  13 лютого 2021 року.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner