Вебінари для підвищення обізнаності безробітних

 

Впродовж тижня для клієнтів Лиманського міського центру зайнятості проведено низку онлайн вебінарів: «Підготовка резюме», «Сучасні джерела пошуку роботи. Працевлаштування в мережі Internet»» та «Онлайн навчання. Освітні портали» з використанням платформ Skype та Zoom.
02 лютого безробітні опановували навички складання  резюме. Спікерка детально розповіла про різновиди, структуру резюме, привела приклади типових помилок при підготовці резюме, методи його розповсюдження. Адже, вірне просування резюме дозволяє роботодавцю вчасно знайти кваліфікованого кандидата.
04 лютого під час вебінару пошукачі роботи дізнались про найбільш ефективні джерела для пошуку вакансій та способи їх застосування на практиці. Зокрема, фахівчиня міськцентру ознайомила слухачів з вебсайтами служби зайнятості державного та регіонального рівнів, найпоширенішими сайтами пошуку роботи та сторінками соціальних мереж, алгоритмом пошуку вакансій за їх допомогою.
Онлайн навчання стає дедалі популярнішим, завдяки його доступності. Адже, у любому віці дуже зручно розвиватися та підвищувати свою кваліфікацію не виходячи із дому, у зручний для себе час. Тому, 05 лютого, безробітні отримали повну інформацію про найпопулярніші онлайн сервіси для безкоштовного навчання. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner