Вельмишановні ветерани Другої світової війни!

 

Шановні мешканці громади!
Прийміть сердечні й щирі вітання з нагоди 78-ї річниці визволення Лиманщини від нацистських загарбників!
Ця велична дата навіки залишиться в нашій пам'яті, як світле та радісне свято. 
Ми, нащадки своїх мужніх батьків і дідів завжди будемо пам'ятати, яку страшну ціну вони заплатили за наше право жити вільно на рідній землі .
Вже у червні 1941, кожен другий дорослий мешканець Лиманщини пішов на фронт та в народне ополчення. Наша земля щедро полита кров’ю мужніх захисників Батьківщини, бо Лиманщина два рази вистояла навалу ворогів. Фронт у нас стояв двічі : 
- вперше - з листопада 1941 р. по липень 1942р.
- вдруге - з лютого по вересень 1943 р.
Близько шести з половиною тисяч солдатів різних національностей 35-й, 52-й, 53-й, 57-й стрілецьких дивізій, 4-го і 18-го танкових корпусів, які відділи своє життя за визволення Лиманської землі, назавжди залишаться в нашій пам’яті. 
А подвиги наших земляків, які своєю мужністю та героїзмом самовіддано наближали нашу спільну перемогу над ворогом у Другій світовій війні назавжди залишаться в величній історії боротьби українського народу проти нацистської Німеччини. 
Зараз, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором, який посягає на наш суверенітет і територіальну цілісність . Як і 78 -м років тому, наші мужні земляки не шкодуючи свого життя, стали на захист рідної землі та продовжують славні традиції своїх батьків і дідів, які боролися проти коричневої чуми 20 століття. 
Шановні ветерани Другої світової війни! Прийміть від усіх жителів громади слова безмежної вдячності за Ваш неоцінений подвиг, за вашу мужність та незламність у боротьбі з ворогом, за те що відстояли наше місто й звільнили Батьківщину від нацистської навали! Ми схиляємось перед вашим подвигом! 
Шана Вам і щира вдячність, шановні ветерани! 
Нехай Господь додасть вам нових сил та енергії, міцного здоров'я та довгих років життя! 
    
Міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner