Дільничні поліцейські зустрілись зі школярами с. Рубці та доповіли про роботу мешканцям смт Дробишеве

 

Заняття у Рубцівської школі пройшли у формі бесіди, під час якої учні ставили правоохоронцям багато питань. У приміщенні Дробишевського старостинського округу присутні дізнались про результати та проблемні напрямки роботи поліції.
Днями поліцейський офіцер громади Лиману провів лекцію в навчальному закладі району - загальноосвітній школі с. Рубці.
Діти взяли активну участь в лекції на тему «Правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів» та у барвистих буклетах роздивлялись зображення різних боєприпасів, що можуть завдати шкоди здоров'ю. Аналогічну інформацію неповнолітні мають отримувати від батьків, однак часто саме дорослі надають поганий приклад, приносячи додому небезпечні предмети. Недостатня увага за дітьми, які знаходять вибухові «іграшки», також загрожує їх безпеці.
Основною метою подібних заходів є попередження дитячого травматизму та правопорушень, скоєних неповнолітніми.
Також дільничний офіцер поліції Лиману прозвітував перед мешканцями смт Дробишеве. Присутні дізнались про криміногенну обстановку та вжиті заходи щодо розкриття та недопущення вчинення злочинів на території обслуговування.
Окремою темою було проведення профілактичної роботи із раніше судимими та особами, що схильні до вчинення злочинів та правопорушень.
Також поліцейський вислухав всі проблемні питання громадян та взяв їх на контроль для подальшого вирішення.

Краматорське РУ поліції ГУНП в Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner