«Дослідження думки населення міста Лиман щодо встановлення нових пам’ятних знаків/меморіалів/монументів/пам’ятників»

 

28.01.2021 о 15.00 у малій залі засідань виконавчого комітету міської ради відбулася зустріч-презентація на тему «Дослідження думки населення міста Лиман щодо встановлення нових пам’ятних знаків/меморіалів/монументів/пам’ятників». 
Захід відбувався у онлайн-форматі з представниками мережі посередників ГІСМАОВК. Присутні керівництво Лиманської міської ради, представники відділів та управлінь міської ради та її виконавчого комітету, родини загиблих героїв АТО, в зумконференції: Галина Боженко, консультантка - координаторка мережі аналітиків ГІСМАОВК, UN RPP, Ганна Борова, спеціалістка з питань соціальної єдності, UN RPP, Світлана Петрова, консультантка- координаторка мережі посередників ГІСМАОВК, UN RPP. 
Дана зустріч відбулася в рамках представлення результатів роботи з вирішення ситуації, що склалася у м. Лиман, у зв’язку із непорозумінням щодо контенту пам'ятника ветеранам АТО/ООС та місця його встановлення.
Представники мережі посередників ГІСМАОВК коротко представили результати своєї роботи, яка була проведена в листопаді 2020 року та презентували дослідження думки населення міста Лиман щодо встановлення нових пам’ятних знаків/меморіалів/монументів/пам’ятників.  в м. Лиман. 
Детальну інформацію щодо цього конфлікту можна переглянути на платформі ГІСМАОВК за посиланням
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner