Відбулось чергове засідання Лиманської міської ради 8-го скликання

 

29 січня 2021 року відбулася 4 чергова сесія Лиманської міської ради 8 скликання.     Перед початком сесії міський голова Журавльов О.В. привітав вихованця дитячо-юнацької спортивної школи м. Лиман Рибіна Олександра з присвоєним спортивним званням Майстра спорту України з гирьового спорту та вручив посвідчення.
В засідання сесії взяли участь 28 депутатів міської ради. Головував на пленарному засіданні міський голова Олександр Журавльов.
Перше ухвалене рішення було про початок повноважень депутатів Лиманської міської ради 8 скликання Ємець Людмили Вікторівни та Лабунець Ольги Олександрівни. Голова Лиманської міської територіальної виборчої комісії Краматорського району Донецької області Андрій Федорченко представив двох нових депутатів які ввійшли до складу Лиманської міської ради від політичної партій:  “Опозиційна платформа – За життя”. Новообрані депутати отримали посвідчення, нагрудні знаки та прийняли присягу.
Депутатами розглянуті та прийняті 239 питань, 238 з яких земельні. З рішеннями ви можете ознайомитись на сайті Лиманської міської ради у розділі «Прозора влада» та переглянути пряму трансляцію. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner