Підвищення обізнаності в підприємницькій сфері

 

26 та 27 січня фахівцями Лиманського міського центру зайнятості було проведено низку заходів для підвищення обізнаності в підприємницькій сфері.
Для підлітків Лиманської ОТГ в бізнес-школі молодого підприємця «Next Generation» 26 січня пройшов онлайн –захід «Підприємець – ключова фігура бізнесу». З допомогою фахівчині учні оволодіти поняттям ”підприємець”,  усвідомили   важливість гармонійного збалансування певних особистісних якостей успішного підприємця. Навчились визначати якості, які перешкоджають у бізнесі та зробили самооцінку особистісних якостей, необхідних для успішної бізнес – діяльності.
27 січня пройшов онлайн-вебінар в рамках функціювання центру розвитку підприємництва для підприємців та осіб, які тільки-но замислились про створення власної справи. Присутні отримали вичерпну інформацю щодо інструментів підтримки малого та середнього бізнесу, які наразі існують в Донецькій області та  розроблені на державному рівні або ж міжнародними організаціями. 
Фахівчиня рекомендувала пройти безкоштовне онлайн навчання на освітній платформі Prometheus (https://prometheus.org.ua) за курсом «Підприємництво», скористатися Освітнім порталом Державної служби зайнятості, який містить онлайн-курси, навчальні семінари з питань організації та ведення власної справи та додатком на андроїд «Центр розвитку підприємництва», який надає змогу оперативно отримати корисну інформацію щодо ведення підприємницької діяльності.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner