Міський голова Олександр Журавльов виконує обіцянки людям: в Лимані відкрита аптека з цілодобовим режимом роботи

 

Дуже багато жителів Лиманської громади ще в період передвиборчої кампанії звертались до Олександра Журавльова з проханням відкрити в місті хоча б один аптечний пункт з цілодобовим режимом роботи. На жаль трапляються такі ситуації, коли ліки людям потрібні негайно — і ввечері і вночі. І люди змушені їхати за ліками в Слов’янськ або Краматорськ. А іноді від того, наскільки швидко отримає хворий необхідні медикаменти залежить навіть його життя.
Протягом січня міський голова Олександр Журавльов особисто провів перемовини з власниками різних аптечних мереж, які працюють на території Лиманської громади. В результаті цієї роботи були досягнуті домовленості з товариством з обмеженою відповідальністю “Добрі ліки” щодо відкриття аптечного пункту з цілодобовим режимом роботи.
І ось з 28 січня 2021 року за ініціативою міського голови О.В. Журавльова в місті Лимані почала функціонувати цілодобова Аптека №123 ТОВ “ДОБРІ ЛІКИ” , яка розташована  за адресою: Донецька область, м.Лиман, пров. Садовий, 1А.( Північна сторона торгівельний центр “Гулівер”)
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner