Тариф на постачання газу для населення від YASNO у лютому складатиме 6,99 грн/м3

 

У лютому ціна кубометра природного газу від YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») становитиме 6,99 грн з ПДВ, що на 40 копійок менше, ніж у січні. Як надійний постачальник YASNO відповідально виконує свої зобов’язання перед клієнтами та дотримується встановлених Урядом граничних цін на газ. Відповідне оновлення ціни 26 січня 2021 р. оприлюднено на сайті YASNO у розділі «Газ».
Нагадаємо, 18 січня Кабінет міністрів України оприлюднив постанову, яка встановлює граничну ціну на газ для населення: вона не повинна перевищувати 6,99 грн за 1 м3 на період дії карантину, але не довше, ніж до 31 березня 2021 р. У своїй діяльності постачальник YASNO дотримується законодавства і готовий забезпечувати побутових клієнтів блакитним паливом за ціною, встановленою Урядом.
«Тариф YASNO і до цього був одним з найпривабливіших на ринку. Ми завжди заздалегідь та прозоро оприлюднюємо ціну для побутових споживачів на наступний місяць, щоб клієнти могли планувати свої витрати. Вже 42 тисячі клієнтів Донеччини обрали нашу компанію постачальником газу і сплачують за спожите паливо не лише за вигідною ціною, а й за допомогою зручних онлайн-сервісів, не виходячи з дому. Ми продовжуємо розглядати заявки на приєднання до договору на постачання газу», – зазначив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.
Приєднатися до постачання газу від YASNO можна на сайті компанії, за допомогою Viber-бота або в одному з понад 20 енергоофісів, розташованих в усіх великих містах регіону, а також у банківських відділеннях ПУМБ у Краматорську, Слов’янську та Соледарі.
Окрім вигідної ціни на газ, YASNO пропонує: 
•    єдиний Особистий кабінет для розрахунків без комісії за газ та електроенергію;
•    мобільний додаток, де так само можна сплачувати і за електроенергію, і за газ;
•    обслуговування в зручних онлайн-сервісах і комфортних енергоофісах;
•    знижки на енергоефективні продукти та консультації з енергоефективності.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner