Легалізація зайнятості - важлива тема сьогодення

 

25 січня у Лиманському міському центрі зайнятості був проведений інформаційний онлайн-семінар «Легалізація трудових відносин» для роботодавців міста та району. 
Фахівчиня відділу взаємодії з роботодавцями Олена Богдан інформувала учасників заходу про необхідність дотримання вимог законів України «Про зайнятість населення», «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», «Про оплату праці».
Під час заходу роботодавцям черговий раз доведено інформацію про переваги легальної зайнятості та неприпустимість найму працівників без оформлення трудових відносин, неухильне дотримання законодавчих вимог щодо укладання трудового договору. Також були запропоновані послуги служби зайнятості по підбору персоналу за освітою та досвідом роботи, організації тимчасових робіт, стажування та профнавчання на замовлення роботодавців.
Були продемонстровані електронні сервіси Державної служби зайнятості www.don.dcz.gov.ua та запропоновано скористатись зручними можливостями у будь який час.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner