Шановні земляки!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України!
22 січня 1919 року навіки вписано в історію українського народу, як величне національне свято. 
Вже, як понад 100 років тому проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Саме тоді на площі перед Київською Софією збулася споконвічна мрія українського народу - об’єднання України в одну єдину й неподільну державу! І це не лише об’єднання територій, це об’єднання сердець, мрій та сподівань мільйонів українців під одним єдиним прапором та гербом з надією на краще майбутнє для українського народу. 
І хоча тоді надії українців про створення міцної та незалежної держави на жаль залишилися не реалізованими, ця дата стала величним символом консолідації нашого народу на всі віки.
Й відтоді весь український народ пам’ятає, що сила наша – в єднанні, й коли ми станемо, як один пліч-о-пліч нам до снаги будуть будь-які випробування та перешкоди! 
Тому саме зараз коли перед нашою державою постали нові виклики та перешкоди, коли на Сході України мужні українські воїни відстоюють територіальну цілісність, свободу і незалежність нашої Вітчизни, ми маємо пам’ятати, що лише в єдності ми здатні здобути перемогу! Саме в єдності ми досягнемо омріяної мети багатьох поколінь українців — сильної, міцної, духовно багатої, вільної й незалежної України!
В цей величний день прийміть найкращі привітання з нагоди свята єднання українського народу – Дня Соборності України!
Бажаю вам, шановні Лиманці, міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди й щирої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!
В єдності – наша сила! Миру вам, добра і благополуччя!

Міський голова О.В. Журавльов 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner