Онлайн-співпраця з старостинськими округами

 

З метою підвищення якості та рівня комунікації з клієнтами, служба зайнятості надає соціальні послуги з використанням інтернет-технологій залучаючи до співпраці соціальних партнерів.  
20 січня Лиманський міський центр зайнятості провів онлайн – конференцію на платформі ZOOM на тему: «Надання соціальних послуг та організація громадських робіт» за участю новопризначених старост Лиманської об’єднаної територіальної громади. 
Фахівчині центру зайнятості ознайомили присутніх із ситуацією на ринку праці та зазначили, що одним із пріоритетів в наданні соціальних послуг, є застосування електронних сервісів служби зайнятості, порталу «Дія», інтерактивної карти вакансій, електронних паспортів ПОУ.
Начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Грищенко поінформувала про порядок організації та проведення громадських робіт, зосередивши увагу присутніх на дотриманні вимог законодавства України про зайнятість населення. 
Організація громадських робіт у поточному році вже розпочата та буде розширена за потребами старостинських округів. 
Фахівці також наголосили про можливість дистанційно отримувати необхідні послуги через електронні сервіси державної служби занятості що є доступними для мешканців віддалених населених пунктів громади.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner