Шановні батьки! Лиманські рятувальники закликають вас провести профілактичні бесіди з дітьми на тему безпеки життєдіяльності!

 

Багато дітей з захопленням спостерігають як відбувається горіння та помилково вважають, що ігри з вогнем – не створюють небезпеки. Однак такі забавки часто закінчуються трагічно. Навчати дітей правилам безпеки життєдіяльності потрібно починати якомога раніше. Тому, щоб уникнути лиха, дотримуйтесь цих простих правил:
- не залишайте дітей без нагляду в будинку. З ними завжди повинні бути дорослі;
- сховайте сірники, запальнички та інші потенційно небезпечні предмети у недоступні для дітей місця;
- поясніть дітям наслідки ігор із сірниками та запальничками. Дитина повинна знати, що ці предмети створені не для розваг;
- навчіть дитину порядку дій у випадку виникнення пожежі. Вона має знати, як швидко вибратися з будинку, вберегтися від їдкого диму, викликати Службу порятунку;
- вивчіть з дитиною номери телефонів екстрених служб, крім того, напишіть великими літерами ці номери та розмістіть на видному місці.
Пам’ятайте, безпека ваших дітей залежить, в першу чергу, від вас! Не нехтуйте спілкуванням з дитиною на теми правил безпеки життєдіяльності та будьте справжнім прикладом для вашої дитини. Дотримуйтесь важливих правил разом!

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner