За вбивство жінки у Черкаському мешканцю Лиманщини загрожує тривале позбавлення волі

 

Під час застілля 63-річний чоловік до смерті забив свою знайому, а наступного ранку поїхав додому. Наразі в очікуванні суду його поміщено до слідчого ізолятору.
У суботу на лінію "102" надійшло повідомлення про загибель жительки смт Черкаське. Тіло 49-річної жінки із ознаками насильницької смерті знайшла її подруга. Остання розповіла поліцейським, що проводила попередній вечір у компанії загиблої та свого співмешканця, але з певного моменту під впливом алкоголю вона "забулась", тому пояснити нічого не може.
Отримавши адресу третього учасника застілля, поліцейські знайшли його у с. Рубці, що поблизу Лиману. Відмовлятись чоловік не став та зізнався у злочині.
63-річний затриманий розповів, як раптово пригадав загиблій "старі обіди", бив її по голові руками та ногами, потім просидів всю ніч на дивані поруч з її тілом, а вранці поїхав додому.
Тепер за скоєння вбивства йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.
У понеділок, 18 січня, правопорушнику було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Його було поміщено до Установи виконання покарань №6 в м. Бахмут. 

Відділ № 4 Краматорського РУ поліції ГУНП в Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner