Поліцейські Лиману склали адмінматеріал через невиконання батьківських обов'язків місцевою жителькою

 

Після перевірки інформації, що надійшла від сусідів, правоохоронці та представники соціальної служби тимчасово помістили 8-річну дівчинку до реабілітаційного центру.
До поліцейських Лиману надійшло повідомлення про те, що 42-річна місцева жителька неналежним чином доглядає за дитиною.
Інспектори з ювенальної превенції разом із службою у справах дітей відвідали квартиру жінки, розташовану в південній частині міста. На жаль, отримана інформація підтвердилась: у кімнатах панувала антисанітарія, всюди було розкидане сміття, не вистачало найнеобхідніших продуктів харчування.
Виявилось, що мати 8-річної дівчинки не працює та час від часу вживає алкоголь.
Аби не залишати дитину в непридатних умовах, поліцейські та соцпрацівники тимчасово вилучили її з родини та помістили до центру реабілітації.
Відносно жінки складено протокол за ч. 1 ст. 184 КУпАП "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей". Їй був відведений час на приведення свого житла до ладу та зміни способу життя.
Поліція звертається до громадян. Якщо поруч із вами проживають сім’ї, в яких діти виховуються у неналежних умовах чи страждають від домашнього насильства, не будьте байдужими - повідомляйте про такі випадки за телефоном «102».

Відділ № 3 Краматорського РУ поліції ГУНП в Донецькій облас
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner