Лиманські правоохоронці знайшли підлітка, що кілька днів мешкав у закинутому будинку

 

15-річний мешканець сусідньої області приїхав до сестри в смт Дробишеве, де опинився без нагляду та згодом зник. Поліцейські за декілька годин розшукали хлопця. 
Вчора увечері до поліції Лиману надійшло повідомлення з смт Дробишеве про зникнення неповнолітнього. За словами заявника, п'ять днів тому пішов з дому та не повертався 15-річний брат його співмешканки, який приїхав з м. Рубіжне. 
До розшуку негайно приступили співробітники ювенальної превенції та дільничні офіцери за допомогою слідчо-оперативних груп, що чергували на території обслуговування. У підлітка з собою не було телефону, тому правоохоронцям довелось об'їжджати всі міста, де він міг знаходитись.
Вже близько півночі поліцейські знайшли хлопця - виявилось, що весь цей час він мешкав у закинутому будинку на території селища. Його доставили додому та провели профілактичну роботу. 
Поліція нагадує батькам та опікунам неповнолітніх: не зволікайте з повідомленнями про зникнення дітей! Самостійні пошуки можуть бути марними та відберуть цінний час, за який вони можуть бути знайдені та убережені від біди.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner