Активно та з користю

 

Для шукачів роботи, які знаходяться на обліку в Лиманському міському центрі зайнятості, рік розпочався активно та з користю. Так,   4 та 5 січня фахівцями міськцентру проведено вебінари за темами: «Інформаційний вебінар із загальних питань», «Онлайн навчання. Освітні платформи» та «Удосконалення власного портфоліо». Вебінари проходили  з використанням платформ Skype та Zoom. 
Під час інформаційного вебінару клієнтів служби ознайомили із державними гарантіями у сфері зайнятості, станом сучасного ринку праці, комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, правами та обов’язками безробітних.
Для зручного розвитку та підвищення кваліфікації не виходячи з дому, спікерка ознайомлювала слухачів з різноманітними безкоштовними освітніми порталами та платформами. Адже на сьогодні потенціал онлайн освіти значно більший, інтернет зробив навчання доступним та популярним і, наразі, кожна людина може знайти все більш вдалі, дієві та комфортні підходи до навчання.
Аби допомогти шукачам роботи розширити свої можливості на шляху до самореалізації себе у обраній професіональній сфері, опанувати навички складання якісного портфоліо кар’єрного просування, навчала фахівчиня під час вебінару.  Адже портфоліо потрібне, як новачкам у професії, так і досвідченим фахівцям, бо це чудова можливість показати найкращі роботи, досягнення та потенціал.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner