Оголошення про формування конкурсної комісії

 

для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства
“Центр первинної медико — санітарної допомоги” Лиманської міської ради
З метою забезпечення прозорості та відкритості проведення конкурсу на заміщення вакан директора  комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико — санітарної допомоги” Лиманської міської ради, відповідно до частини дев’ятої статті 16 Закону України “Основи законодавства України про охорону здоров’я”, Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 р. № 1094, “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я”, рішення міської ради від 24.12.2020 №8/3-44 “Про затвердження Статуту  Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико - санітарної допомоги” Лиманської міської ради в новій редакції”, виконавчий комітет Лиманської міської ради оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико — санітарної допомоги” Лиманської мвської ради.

До складу конкурсної комісії у рівній кількості входять: 
- 3 представники виконавчого комітету Лиманської міської ради, як орган управління, 
- 3 представники трудового колективу комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико — санітарної допомоги” Лиманської міської ради, обрані на загальних зборах трудового колективу, 
- 3 представники громадськості, делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я  або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) .
Пропозиції щодо кандидатур від громадськості подаються до виконавчого комітету  Лиманської міської ради за адресою: м. Лиман, Донецька область, вул. Незалежності, 46 (каб. 203, відділ з питань кадрової роботи) у письмовому вигляді упродовж 15 днів з моменту опублікування цього оголошення – до 16.00 год. 20 січня 2021 року включно.
Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку; накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили,  наявність конфлікту інтересів.


Для розгляду пропозиції необхідно подати:
– заяву із зазначенням пунктів Статуту (Положення), які свідчать про відповідність громадської ради/організації вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094;
– рішення (протокол) повноважного органу щодо делегування представника;
– документи, що підтверджують реєстрацію громадського об’єднання;
– копію чинного Статуту (Положення), завіреного в установленому порядку.
Телефон для довідок: (06261) 4-15-51
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner