Дорогі лиманці!

 

Щиро вітаю вас з Новорічними та Різдвяними святами - бажаними для усіх та радісними з дитинства! 
Святами домашнього тепла і затишку, щедрості, віри, надії й любові!
Ось і завершується 2020 такий складний і насичений рік.
Рік, який минає, рік місцевих виборів - приніс зміни до життя нашої громади. 
Тож залишаючи 2020 рік у минулому, я сподіваюсь на кращі перспективи розвитку Лиманської ОТГ у 2021 році. 
Трохи більше місяця працює нова команда у виконавчому комітеті міської ради. Термін невеликий, але достатній, щоб зробити перші кроки на шляху позитивних та рішучих змін для Лиманщини.
Перш за все, ми відновлюємо співпрацю з громадськістю. Відтворено відділ з питань внутрішньої політики – основним завданням якого є забезпечення співпраці міської ради з громадськістю та ЗМІ, відроджуємо діяльність Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради. Вже створено ініціативну групу з підготовки установчих зборів по формуванню cкладу Громадської ради. Ідуть консультації з громадськістю по створенню  спостережної ради при лікувальному закладі. 
Розпочато процес скорочення штатів, який обов’язково буде продовжуватись.
Збільшено суми матеріальної допомоги соціально – незахищеним верствам населення. З четвертого січня відновиться робота «мобільного офісу» та запроваджуються послуги центру надання адміністративних послуг у старостинських округах. Виділяємо кошти на розробку проектно – кошторисної  документації з капітального ремонту інфекційного відділення ЦРЛ, відкриваємо цілодобову аптеку. З першого січня вперше виділено кошти на оплату обов’язкового медичного огляду працівникам освіти. 
Обов’язково буде подовжено та завершено реконструкцію площі Незалежності. 
Працюємо над збільшенням чисельності працівників з благоустрою та передачею техніки в старостинські округи. 
Розпочато розробку маршруту на «Південну» сторону міста.
Вирішується питання підвезення дітей  з Центру соціально – психологічної реабілітації дітей до навчального закладу та багато іншого.
Маю надію, що у новому 2021 році, ми всі разом працюватимемо задля досягнення поставлених цілей, подолання існуючих проблем та покращення життя у нашій громаді. 
Разом ми зробимо нашу громаду успішною, заможною та процвітаючою!
Новорічні та Різдвяні свята – це час радісних і дивовижних змін, світлих та чистих почуттів, коли ми очікуємо дива, мріємо про прекрасне, сподіваємося на те, що здійсняться всі наші заповітні бажання й задуми. 
Впевнений, що разом зі старим роком підуть у минуле всі негаразди та печалі, а Різдвяні й Новорічні свята наповнять наше життя радістю та світлом! 
Тож хочеться побажати вам, дорогі земляки, у Новий рік ввійти з вірою у добрі зміни й краще майбутнє, нові здобутки й перемоги!
Нехай Новий рік стане для всіх нас роком доброї надії та виправданих сподівань, принесе із собою добробут та процвітання, мир та злагоду, щастя та успіх! 
Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щирої любові, безмежного щастям, усіх гараздів та успіхів, миру, достатку та добробуту у ваші оселі!
Хай зимові свята подарують вам радісний настрій, щирі дитячі усмішки та приємні зустрічі. 
Щастя, тепла, любові, сімейного затишку всім Вам! 
Щасливих свят! З Новим роком і Різдвом Христовим!

Міський голова Олександр Журавльов

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner