YASNO прийматиме показання електролічильників у святкові та вихідні дні

 

Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO вітає мешканців Донеччини з новорічними та різдвяними святами і нагадує, що з 1 по 3 січня важливо не забути передати показання лічильника, щоб сплачувати лише за фактично спожиту електроенергію. Найзручніше зробити це дистанційно зі смартфона або комп’ютера.
Мешканці Донеччини можуть повідомити показання приладу обліку онлайн:
1)    У мобільному додатку YASNO. В оновленому додатку можна також сплатити за світло без комісії, а рахунок надіслати на електронну пошту або у Viber, Telegram чи WhatsApp.
2)    Через чат-бота в Viber. У ньому також зручно розрахуватися за електроенергію без комісії та подати заяву-приєднання і документи для укладення договору на постачання природного газу.
3)    В Особистому кабінеті на сайті YASNO. Відтепер в онлайн-сервісі можна також одразу після передачі показань сформувати та сплатити попередній рахунок (остаточний рахунок за грудень буде доступний після 5 січня).
4)    За допомогою форми швидкої передачі показань на сайті YASNO. Щоб повідомити дані, не потрібно реєструватися в Особистому кабінеті, достатньо вказати населений пункт, особовий рахунок, показання і контактний номер телефону.
5)    В особистих повідомленнях на сторінці у Facebook. Фахівці YASNO внесуть показання в єдину базу постачальника. 
Клієнти, які не користуються інтернетом, можуть зателефонувати до контакт-центру YASNO за номерами (067/095) 65 26 000, (0629) 52 60 00 та обрати в голосовому меню пункт «3». Якщо телефон споживача зареєстрований у базі даних постачальника, показання передаються голосовому роботу на ім’я Яна. У разі, якщо робот не розпізнає промовлені цифри або не співпадає особовий рахунок, дзвінок буде переадресований на оператора. Зазначаємо, що під час новорічних свят контакт-центр працює без вихідних з 8 до 17 години.
Клієнтам, які уклали договір на постачання газу з YASNO, показання газового лічильника, як і раніше, слід щомісяця з 1 по 5 число повідомляти своєму оператору газорозподільчих мереж (облгазу чи міськгазу). 
«У святкові дні всі онлайн-сервіси та контакт-центр YASNO продовжують працювати, щоб прийняти від клієнтів інформацію про обсяги спожитої в грудні електроенергії та вчасно сформувати рахунки. У цей період рекомендуємо мешканцям Донеччини віддати перевагу дистанційним сервісам, а більш досвідчені користувачі інтернету можуть допомогти близьким та сусідам передати показання та сплатити за світло онлайн, адже в Особистому кабінеті та чат-боті у Viber можна додавати кілька особових рахунків», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner