Міський голова Журавльов О.В. привітав першого заявника в Лиманській ОТГ, яка отримала нове посвідчення водія, відтепер у ЦНАПі доступні нові послуги

 

У Центрі надання адміністративних послуг Лиманської ОТГ можна отримати первинну реєстрацію авто та замінити посвідчення водія. Це стало можливо згідно договору про співпрацю з сервісним центром МВС у Донецькій області.
Відтепер у ЦНАП можна обміняти старе посвідчення водія на нове, отримати нове посвідчення водія у зв’язку із втратою, обміняти документ у зв’язку зі зміною особистих даних, пройти первинну реєстрацію нового транспортного засобу без експертного огляду, перереєструвати авто у зв’язку зі зміною анкетних даних. 
Для впровадження нових послуг адміністратори ЦНАП пройшли навчання в територіальному сервісному центрі МВС у Донецькій області (Краматорськ) і отримали доступ до проведення необхідних операцій.
Хочемо висловити подяку нашим партнерам – проекту міжнародної технічної допомоги «Демократичне врядування у Східній Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку.  
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner