Для зручності клієнтів: графік роботи ДТЕК Донецькі електромережі в новорічні свята

 

Попереду — святкові вихідні. А ще — час передавати показання електролічильників за використану електроенергію. ДТЕК Донецькі електромережі дбає про здоров'я своїх клієнтів і співробітників. І закликає клієнтів в умовах пандемії максимально використовувати дистанційні сервіси, перелік яких постійно розширюється. Компанія буде надавати повний спектр послуг протягом новорічних свят.
ДТЕК діє в інтересах України. Для зручності та безпеки клієнтів в умовах пандемії ДТЕК Донецькі електромережі ввів зручні онлайн-сервіси, за допомогою яких можна передати показання, перевірити чи є ваш адреса в списку аварійних та планових відключень або поставити будь-яке питання, що стосується послуг розподілу. Компанія закликає клієнтів максимально користуватися дистанційними сервісами ДТЕК Донецькі електромережі. У святкові дні дистанційні сервіси працюють 24/7.
Для передачі показань лічильника є чотири зручних каналу зв'язку: 
    • Особистий кабінет клієнта;
    • Офіційна сторінка в Facebook;
    • Телефони кол-центру +38 (096) 450 0 473; +38 (099) 450 0 473; (0629) 450 473. Залишити свідчення тут можна в автоматичному режимі, виконуючи голосову інструкцію;
    • На сайті енергокомпанії на вкладці Передати показання лічильника - без додаткової реєстрації.
Важливо: показання необхідно передавати у два останні календарні дні поточного місяця і три перших календарних дні наступного місяця. Це дозволить сформувати точне нарахування обсягу споживання за місяць. Якщо клієнти залишають поза передачею показання лічильників, розрахунок спожитої електроенергії відбувається згідно з середньомісячним споживанням.
Коротка відеоінструкція «Як знайти свою адресу в списку аварійних / планових відключень на сайті компанії» тут.
Крім того, за допомогою сайту ДТЕК Донецькі електромережі можна:
    • Перевірити свою адресу в списку планових та аварійних відключень;
    • Замовити нове приєднання до мереж;
    • Дистанційно укласти договір на розподіл електроенергії;
    • Уточнити адреси та графік роботи центрів обслуговування клієнтів у святкові дні;
    • Замовити інші види послуг.
Отримавши ваше звернення через будь-який з каналів зв'язку, наші співробітники нададуть вам необхідну консультацію і інформацію про те, як оформити та отримати послугу.
Бережіть свій час, спокій і здоров'я!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner