За яким тарифом мешканці Донеччини сплачуватимуть за газ від YASNO в січні

 

У січні вартість блакитного палива від YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») становитиме 7,39 грн з ПДВ. Приєднатися до постачання газу від YASNO можна на сайті компанії, за допомогою Viber-бота або в одному з понад 20 енергоофісів, розташованих у всіх великих населених пунктах регіону, а також у банківських відділеннях ПУМБ у Краматорську, Слов’янську та Соледарі.
Ціна на газ залежить від ситуації на ринку. Постачальник YASNO заздалегідь оприлюднив тариф для населення у січні, щоб клієнти могли планувати свої витрати. Наразі ціна від YASNO є однією з найнижчих на ринку. 
Окрім вигідної та прозорої ціни на газ, що завжди оприлюднюється заздалегідь, YASNO пропонує: 
-    єдиний Особистий кабінет для розрахунків без комісії за газ та електроенергію;
-    обслуговування в зручних онлайн-сервісах і комфортних енергоофісах;
-    знижки на енергоефективні продукти та консультації з енергоефективності.
«Достатньо лише 10-15 хвилин, аби заповнити заявку і додати копії (скани або фото) потрібних документів для приєднання до YASNO. Ми щодня отримуємо і оперативно опрацьовуємо нові звернення. Уже декілька десятків тисяч родин Донеччини приєдналися до постачання газу від YASNO і заощаджують на блакитному паливі. Особливо відчутна економія тим клієнтам, які опалюють газом приватні будинки», – зауважив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.
Нагадаємо, за інформацією ДонОДА колишні споживачі «Донецькоблгазу», які досі отримують паливо від постачальника «останньої надії», мають визначитися з постійним постачальником до лютого 2021 року. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner