Онлайн консультування жителів ОТГ

 

В зв’язку з унеможливленням виїзду до старостинських округів під час пандемії, фахівці Лиманського міського центру зайнятості регулярно проводять інформаційно- консультаційні онлайн заходи для мешканців Лиманської ОТГ.
Усіх зацікавлених ознайомлюють із вимогами чинного законодавства про зайнятість населення та соціальне страхування на випадок безробіття, порядком реєстрації в центрі зайнятості та можливістю отримання послуг під час карантину, надають інформацію стосовно ринку праці міста та регіону, використання новітніх он-лайн технологій та електронних сервісів служби зайнятості, а також роз`яснюють механізми віддаленого користування послугами служби зайнятості. Під час консультування особлива увага жителів селищ звертається на можливості служби зайнятості в питаннях працевлаштування, підвищення конкурентоспроможності громадян шляхом професійного навчання, в т.ч. шляхом отримання ваучера для осіб старше 45 років.
Фахівці центру зайнятості звертають увагу сільського населення на необхідність активізації власних зусиль щодо пошуку роботи, пропонують звертатись за допомогою до центру зайнятості, де нададуть корисну інформацію щодо наявних вакансій на підприємствах та навчать техніці пошуку роботи.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner