До відома суб’єктів господарювання у сфері виробництва та реалізації продуктів харчування

 

Доводимо до відома, що у Виставковому Центрі “Київ Експо Плаза” 24-25 березня 2021 року відбудеться виставка Продовольчої продукції Ukrainian Food, організаторами якої є Асоціація “Ю-Фуд” та торгово-промислова палата України.
Мета виставки — презентація продовольчого потенціалу України на внутрішньому та міжнародному ринках, обговорення актуальних проблем, відпрацювання практичних рішень щодо розвитку вітчизняного ринку продовольчих товарів під час кризи, організація ефективного майданчика для зустрічі  між виробниками та вітчизняними і іноземними партнерами.
Ця платформа допоможе малим і середнім вітчизняним компаніям заявити ринку про себе та презентувати свій продукт; ознайомитися з широким асортиментом харчових продуктів; провести переговори з потенційними партнерами та укласти вигідні контракти; налагодити партнерство та корисні ділові зв’язки; розширити ринки збуту.
Більш детальну інформацію щодо участі та вартості можливо отримати, звернувшись до заступника директора Центру міжнародної ділової співпраці торгово-промислової палати України за телефоном +380676629656 — Голято Андрій.
У разі зацікавленості, інформацію щодо участі направити департаменту економіки облдержадміністрації на електронну пошту 00283@dn.gov.ua до 06 січня 2021 року та повідомити відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету міської ради на електронну пошту відділу liman-ekonotd@ukr.net.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner