Відбувся перший тренінг з підготовки Стратегії розвитку системи соціального захисту населення в Лиманській громаді

 

В рамках проекту «Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областей», що реалізується місцевою Асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація учасницького розвитку громад» в рамках проекту «Спеціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина. Цей Проект має на меті покращити якість та доступність соціальних послуг та створити систему соціального захисту, яка буде націлена на потреби користувачів, враховуючи малозахищені групи населення.
21.12.2020 року, на базі молодіжного центру з дотриманням усіх заходів безпеки, відбувся перший офлайн тренінг для робочої групи з підготовки Стратегії розвитку системи соціального захисту населення та Плану дій у Лиманській територіальній громаді. До тренінгу долучилися представники структурних підрозділів міської ради, установ соціального захисту населення, громадських організацій.
Експертом Проекту було підготовлено насичену програму, зокрема було проведено SWOT-АНАЛІЗ, ідентифікацію сильних та слабких сторін громади, аналіз наявних та потенційних стейкхолдерів (зацікавлених сторін), визначено візію, місію та цінності, спільних для структурних підрозділів міської ради, організацій та установ, що опікуються сферою соціального захисту у Лиманській громаді.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner