Нарада з питань науково-практичної допомоги та впровадження сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур

 

16.12.2020 року в сесійній залі міської ради відбулася робоча нарада з питань науково-практичної допомоги та впровадження сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур.
На нараді були присутні міський голови Журавльова О.В., секретар міської ради Ляшко Н.В., заступник міського голови Авдєєнко Н.П., керівники сільськогосподарських  підприємств і фермерських господарств. Також були запрошені представники  Данської  Рада у справах біженців, інституту Рослинництва ім. В.Я. Юр’єва (м. Харків), інститут Здоров’я рослин (м. Черкаси), аграрної компанії «UKRAVIT» та ГО «Бджілка»
Представники влади та агробізнесу обговорили чимало питань сьогодення, які стосуються нашої громади.  З програмою економічного розвитку східної України виступили  представники Данської ради та розповіли, як отримати  гранти на стимулювання бізнесу в Донецькій області. 
Представники аграрної компанії «UKRAVIT» розповіли про сучасні технології вирощування сільськогосподарських культур в посушливих умовах та про особливості фіто санітарного стану основних сільськогосподарських культур сходу України.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner