Новітній формат мультиспортивних змагань для поранених військовослужбовців та ветеранів

 

13 грудня відбулося онлайн нагородження учасників та призерів  Ігор Нескорених 2.0 online – новітній формат мультиспортивних змагань для поранених військовослужбовців та ветеранів, який немає аналогів в Україні. В умовах пандемії Covid-19 online формат відкрив дуже широкі можливості – ветеран з будь-якого куточка країни міг взяти участь у змаганнях і доєднатися до родини нескорених.
Це перша в Україні гра в якій приймали участь 15 регіонів в 6 дисциплінах.  Місто Лиман представив Віктор Дикий - голова ГО «Спілка воїнів АТО та десантників Лиманщини», учасник бойових дій, в дисципліні «Легка атлетика» - біг на дистанцію 100, 400  та 1500 метрів, де взяв два І місця та одне ІІ. 
Щиро вітаємо з перемогою! Бажаємо наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України та нашої громади! 
Для Віктора найбільша мотивація в занятті спортом – діти, він хоче бути для них прикладом. «Не виховуй дітей, а виховуй себе, вони все одно будуть схожі на вас». Після поранення активно займається спортом, влітку – футболом, а взимку – хокеєм. Вже три роки поспіль бере участь в Іграх Нескорених. Цього року було незвично брати участь, не було духу змагань, адреналіну. Бо коли повні трибуни вболівальників - відкривається друге дихання і це ще більше додає мотивації і впевненості в собі. 
Віктор і надалі планує брати участь в змаганнях, але сподівається, що наступного року це буде проходити не онлайн, а на стадіоні з вболівальниками.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner