Новини спорту

 

Команда ВК «Колос-ДЮСШ» - чемпіон Донецької області з волейболу серед команд чоловіків міських ОТГ
05-06 грудня 2020 року  в м. Лиман відбувся чемпіонат Донецької області з волейболу серед команд чоловіків міських ОТГ , присвячений 70-річчю заснування громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос». Участь в змаганнях взяли команди ВК «Колос-ДЮСШ» (Лиман), «Артемсіль» (Соледар), СК «Чемпіон»  (Дружківська ОТГ), Миколаївська ОТГ.
Змагання відбулися за коловою системою. Переможцем змагань стала команда ВК «Колос-ДЮСШ». Срібними призерами стали спортсмени «Артемсіль» (Соледар), бронзові нагороди  у команди Миколаївської ОТГ.
Вітаємо команду ВК «Колос-ДЮСШ» начолі з Резніковим О.О. з перемогою!
 

 

Команда спортсменів ФК «Локомотив» Лиман – срібний призер чемпіонату Донецької області з футзалу 2020 року
Минулих вихідних в м. Лиман відбулися півфінальні та фінальні ігри чемпіонату Донецької області з футзалу на майданчиках із синтетичним покриттям серед аматорських команд сезону 2020 року, який проходив протягом жовтня – грудня 2020 року за участю 18 команд.
До півфінальних ігор потрапили  команди «Моноліт»(Покровськ), «Локомотив» (Лиман),  «Вікторія» (Краматорськ) та «Легіон» (Добропілля).
В півфінальному матчі команда «Локомотив» обіграла команду «Легіон» з рахунком 4-0 . Другий фіналіст визначився в матчі між командами «Моноліт»-«Вікторія», в якому перемогу одержала «Вікторія» з рахунком  2-1.
Фінальний матч між нашою командою футболістів та командою «Вікторія» не визначив переможця, та закінчився нічиєю 1:1. Справжні баталії розвернулися в серії пенальті, де «Локомотиву» трішки не вистачило фортуни одержати перемогу. Рахунок пенальті  - 5:4 на користь «Вікторії». В боротьбі за 3 місце між «Легіоном» та «Монолітом»  - також нічия 3:3, за результатом пенальті 4:2 перемогу святкували спортсмени з  Добропілля.
Команда ФК «Локомотив» стала срібним призером  чемпіонату Донецької області з футзалу на майданчиках із синтетичним покриттям серед аматорських команд сезону 2020 року. Вітаємо команду спортсменів, керівника клубу Синяка С.О. та тренера Бридуна О.В. зі срібними нагородами змагань!
 

Чемпіонат України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги
07.12.2020 року у місті Харків команда збірної Донецької області «Багіра» - ДЮСШ м. Лиман зустрічалася у рамках другого туру першого етапу чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги спортивного сезону 2020-2021 років зі збірною «Луганочка» (Луганська область), які виступали у ролі господарок. Фінальний свисток арбітра зафіксував останній рахунок матчу 12 : 2 на користь команди «Багіра»-ДЮСШ м. Лиман (головний тренер Олександр Резніков). У «пантерочок» голи забивали: по три м’ячі на рахунку Ангеліни Голик, Валерії Тюхтій, по два м’ячі забили Олена Барсова та Валерія Літус, ще по голу забили Анастасія Грітченко та Анна Дюбкова.
У цій же групі «В» у місті Білокуракіне Луганської області - господарі  команда «Кобра» приймала команду «Тесла»-2 (м. Харків) і поступилася більш досвідченим суперницям з рахунком 0 : 20.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner