В оновленому мобільному додатку YASNO для мешканців Донеччини з’явилась корисна функція

 

Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO зробив ще зручнішим мобільний додаток, яким користуються більше 130 тисяч клієнтів у Донецькій, Дніпропетровській областях та Києві. У смартфоні просто та швидко розраховуватися за світло, передавати показання лічильника та відстежувати історію оплат.
Відтепер, сплативши за електроенергію, рахунок  можна надіслати на електронну пошту чи в будь-який месенджер – Viber, Telegram або WhatsApp. Окрім цієї функції додаток також отримав оновлений яскравий та зрозумілий дизайн. Щоб отримати ці можливості, треба лише оновити додаток на своєму смартфоні. Як і раніше, мобільна версія відображає інформацію особового рахунку, аналогічну інформації в Особистому кабінеті YASNO.  Клієнти можуть налаштувати вхід до додатку за відбитком пальця власника або PIN-кодом, а для спрощення оплат можна зареєструвати та зберегти декілька платіжних карток.
Оновити мобільний додаток користувачі можуть в GooglePlay чи AppStore, а якщо він ще не встановлений, клієнту достатньо:
•    знайти додаток в GooglePlay чи AppStore за назвою YASNO;
•    натиснути кнопку «Встановити»;
•    відкрити додаток та обрати регіон «Донецька область»;
•    ввести логін та пароль, які використовуються для входу до Особистого кабінету.
«Ми робимо онлайн-сервіси YASNO ще більш доступними та зрозумілими. Єдиний мобільний додаток для наших клієнтів у Донецькій, Дніпропетровській областях та Києві – сучасний сервіс, який дозволяє вирішити питання з електропостачання за лічені хвилини зі свого смартфона. Враховуючи популярність та зручність месенджерів, YASNO додав можливість збереження там оплаченої платіжки за світло», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner