Привітання міського голови з Днем місцевого самоврядування!

 

Шановні депутати міської ради, старости, працівники міської ради та її виконавчого комітету, представники органів самоорганізації населення, ветерани органів місцевого самоврядування!
Прийміть сердечні вітання до Дня місцевого самоврядування в Україні!
Це свято, яке об'єднує людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад та органів самоорганізації населення, депутатів, старост.
Ваша відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення, спілкуватися з мешканцями, турбуватися про їх інтереси. Завжди будьте вимогливими до себе, ініціативними, принциповими у відстоюванні інтересів громади в цілому. 
Ваша праця дуже почесна і потрібна людям, ваш високий професіоналізм, справжня турбота про права та інтереси людей є запорукою успіху втілення демократичних реформ у нашій країні. 
З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію та багаторічне служіння на благо Лиманської громади. 
Бажаю Вам міцного здоров'я, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення життєвих задумів і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім вам натхнення і наполегливості у спільній справі зміцнення авторитету нашої громади!

Міський голова Олександр Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner