27 листопада 2020 року о 15.00 біля пам’ятного знаку жертвам Голодоморів в Україні у мікрорайоні «Південний»

 

до Дня пам’яті жертв голодоморів відбувся обласний меморіальний захід. 
До Лиманської громади завітали представники облдержадміністрації: заступник голови Донецької обласної адміністрації Денис Клюшников та представники Операції Об’єднаних Сил.
У межах заходу гостям області влаштували оглядову екскурсію народним краєзнавчим музеєм міста та розповіли про багату історію Лиманщини. 
Надалі відбувся меморіальний захід, на якому зворушливу тематичну композицію підготував колектив ЦКД м. Лиман. 
На знак вшанування пам’яті загиблих від голоду провели хвилину мовчання, учасники заходу запалили «Свічки пам’яті» та поклали тематичні композиції й квіти до пам’ятного знаку жертвам Голодоморів в Україні. 
Присутні на заході: Лиманський міський голова Олександр Журавльов, секретар міської ради Надія Ляшко, заступники міського голови Юрій Афонін, Ірина Сироватська, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олександр Погорелов, представники силових структур міста і представники відділів міської ради та її виконавчого комітету . 
28 листопада 2020 року о 16.00 трудові колективи підприємств, організацій та установ долучилися до загальноукраїнській акції “Засвіти свічку”, встановивши палаючи свічки у вікнах або скляних вітражах адмінприміщень та впродовж дня організовано приспущення Державного Прапору України на будівлях. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner