Декада зайнятості для осіб з інвалідністю

 

Кожна людина в своєму житті прагне реалізуватись, бути потрібною, але у суспільстві панує хибна думка, що особи з інвалідністю не можуть  бути гарними працівниками.  Та попри усе такі переконання успішно руйнує служба зайнятості.
В рамках проведення загальнообласної Декади зайнятості з нагоди  Міжнародного дня людей з інвалідністю , 20 та 25 листопада в Лиманському міському центрі зайнятості була проведена низка  онлайн заходів.
Фахівчинею центру був проведений вебінар  на тему «Адаптація та працевлаштування осіб з інвалідністю в умовах сучасного ринку праці". Разом з присутніми було розглянуте головне питання – «Що заважає бути успішними та які перешкоди зустрічаються на шляху працевлаштування?» Проаналізувавши причини низької  мотивації до працевлаштування, присутні за допомогою фахівчині вирішували завдання якими методами і способами можна досягнути мети, як подолати бар’єри, які заважають  досягнути мети.
Фахівчиня відділу взаємодії з роботодавцями провела мініярмарок вакансій для осіб з інвалідністю за участю представників роботодавців.
Представники роботодавців надали інформацію про вакансії, ознайомили з особливими умовами праці, графіком роботи, вимогами до претендентів. Особливу увагу звернули на соціальні гарантії також були продемонстровані відео-вакансії, презентована інтерактивна карта вакансій, за допомогою якої можна дистанційно отримати інформацію щодо актуальних вакансій у містах та районах області.
За результатами заходу декілька безробітних запрошені на співбесіду на підприємства.      
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner