Поліцейські затримали жителя Лиману, який до смерті забив свою дружину

 

Під час сварки в своєму будинку 40-річний чоловік побив дружину побутовими предметами по голові та пішов спати. Виявивши жінку мертвою, зловмисник з двома дітьми уїхав. Вбиту виявили поліцейські, які прибули на повідомлення про пошкодження вікон у будинку.
В поліцію звернулася жінка, яка повідомили, що у її родички в будинку розбиті вікна і на телефонні дзвінки вона не відповідає. Приїхавши на виклик, поліцейські виявили, що будинок був відчинений, вдома нікого не було. Оглянувши господарські будівлі, правоохоронці виявили тіло господарки будинку з ознаками насильницької смерті.
Оперативники почали розшукувати чоловіка жінки – раніше судимого 40-річного місцевого жителя, адже виявлені речові докази вказували на його причетності до злочину. Того ж дня він був затриманий.
Чоловік розповів, що, перебуваючи в нетверезому стані, через ревнощі посварився з дружиною та побив її, у результаті чого жінка померла. Зрозумівши, що накоїв, він забрав двох неповнолітніх дітей і спробував сховатися.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років.
В даний час підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, надалі буде вирішено питання про обрання запобіжного заходу.

Слов'янський відділ поліції Донецької області 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner