Розмір внесків за обслуговування і заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії

 

Розмір внесків за обслуговування і заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподіл між споживачами, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення, які приєднані до інженерних мереж ОКП «Донецьктеплокомуненерго»
Відповідно до п.2 р. IV Закону "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання" , оснащення вузлами комерційного обліку будівель, що на день набрання чинності цим Законом були приєднані до зовнішніх інженерних мереж і не були оснащені такими вузлами обліку, або якщо такі вузли обліку на день набрання чинності цим Законом вийшли з ладу, зобов’язаний здійснити оператор зовнішніх інженерних мереж з відшкодуванням витрат власниками (співвласниками) будівель, шляхом сплати внесків.
Внесками за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку є регулярні платежі, визначені окремо для кожної будівлі, що враховують витрати операторів зовнішніх мереж, пов’язані із обслуговуванням та заміною вузлів комерційного обліку за кожною комунальною послугою окремо.
Витрати пов’язані із обслуговуванням та заміною вузлів комерційного обліку для включення їх до складу відповідних внесків розраховує оператор інженерних мереж.
Вказані витрати розраховуються окремо для кожної будівлі та за видами діяльності - обслуговування вузлів комерційного обліку, заміна вузлів комерційного обліку.
ОКП “Донецьктеплокомуненерго” підготувало розрахунок розміру внесків за обслуговування, заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та за обслуговування, заміну вузлів комерційного обліку централізованого постачання гарячої води на будівлі м.Лиман.

Зведена таблиця розміру внесків за обслуговування вузлів комерційного обліку теплової енергії

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner