20 листопада 2020 року в межах заходів до Дня Гідності та Свободи на території Лиманської ОТГ відбулися урочистості:

 

- 10.00 - покладання квітів до пам'ятного знаку загиблим українським воїнам - визволителям населених пунктів Лиманщини на перехресті автошляхів смт Ямпіль - с.Озерне - с. Закітне.
А також впродовж дня відбулися покладання квітів до пам’ятних знаків, меморіальних дощок та місць поховань військовослужбовців ЗСУ, які загинули під час бойових дій у зоні АТО, а саме: 
- до меморіальних дощок (ЗОШ № 4, ЗОШ № 3, ЗОШ с. Шандриголове, Коровоярський НВК) загиблим у зоні АТО військовослужбовцям ЗСУ - Бражнику В.А., Запарі Г.В., Карпо С.Е. та активісту Салу В.В.
- на цвинтарі у мікрорайоні «Північний» - до пам’ятника загиблим у зоні АТО військовослужбовцям ЗСУ Запарі Г.В. та Красногрудю Д.А.;
- на цвинтарі с. Торське - до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Бражнику В.А.;
- на цвинтарі с. Лозове - до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Пронькову Р.Р.;
- на перехресті автошляхів смт Ямпіль - с.Озерне - с. Закітне до пам’ятного знаку Володимиру Кравчуку загиблому українському воїну - визволителю населених пунктів Лиманщини;
- в с. Закітне до пам'ятного знаку загиблим українським воїнам - визволителям населених пунктів Лиманщини
- на автошляху «Лиман-Слов’янськ» до пам’ятного знаку Юрію Власенко українському воїну загиблому при визволенні Лиманщини.
В урочистостях взяли участь керівництво міської ради, старости старостинських округів, родини загиблих військовослужбовців у зоні АТО, представники Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату, учні та вчителі загальноосвітніх шкіл громади. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner