Тренінг «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації»

 

20 листопада 2020 року  була  проведена робоча зустріч у формі онлайн- тренінгу «Протидія торгівлі людьми». Тренінг проводився ГО «Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок» в рамках реалізації проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації». 
Метою проєкту є сприяння налагодження ефективної співпраці суб’єктів механізму взаємодії, розвинення компетенції та відповідальності учасників взаємодії.
На тренінгу представниками ГО «Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок» було роз’яснено сутність механізму взаємодії, визначено основних суб’єктів взаємодії, ознайомлено учасників з правами та обов’язками кожної структури взаємодії, визначено та відпрацьовано алгоритм дій з перенаправлення постраждалих від торгівлі людьми.  
Участь у тренінгу взяли заступник міського голови Гамаюнова Ю.М., представники служби у справах дітей Лиманської міської ради, управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради, відділу культури і туризму  Лиманської міської ради, управління соціального захисту населення Лиманської міської ради, Лиманського міського центру зайнятості, Лиманського міського центру соціальних служб, Лиманського відділення поліції Слов’янського відділу поліції,  Лиманського міського відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області.

Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради         
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner