9 листопада 2020 р.- Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні разом із Європейським Союзом

 

передали сучасний мобільний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) Лиманської ОТГ аби місцеві мешканці могли швидше та легше отримувати необхідні державні послуги.
У мобільному ЦНАПі можна буде отримати послуги практично ідентичні до тих, які нині надаються в центральный садибі, наприклад:
•    оформити соціальні послуги;
•    отримати свідоцтво про народження дитини;
•    отримати посвідчення батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї;
•    земельні послуги;
та інші.
Автомобіль має два робочих місця для адміністраторів, обладнаних комп'ютерною технікою, програмним забезпеченням, портативним сервером та доступом до мережі інтернет; два мобільні кейси – мобільний кейс-ЦНАП і кейс для енергоаудиту; відеоспостереження; GPS навігацію; два види автономного опалення, вентиляцію, кондиціонер, підключенням до зовнішніх джерел енергії, автономний санвузол із гарячою та холодною водою, мобільний ліфт-пандус для осіб з інвалідністю та маломобільних верств населення та зону очікування.
В рамках сталої співпраці з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні наша громада долучається до розширення сервісів надання адміністративних послуг. Відтепер жителі віддалених населених пунктів зможуть отримувати послуги які по якості надання не будуть відрізнятися від тих, що надаються у центральній садибі. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner