«Вебінар для батьків»


Усі батьки мріють про вдалу кар’єру їхнього чада і відповідно прикладають всіх зусиль для того, щоб їхня дитина закінчила найбільш престижний ВНЗ, влаштувалася в хорошу компанію і швидко почала рухатися вгору по кар’єрних сходах. Однак не завжди думка старшого покоління збігається з думкою дітей. Саме тому трапляється так, що батьки, користуючись зв’язками, допомагають дитині вступити в невідомий для неї ВНЗ або влаштовують на не цікаву для неї роботу.
«Батьки не повинні тиснути на дитину. Майбутню професію він обере сам.  Допоможіть йому. У дитини може бути багато талантів, але він не завжди про них знає. А зрозуміти  це допоможе сучасна профорієнтаційна платформа «Моя професія: консультаційна мережа» - акцентувала завідувачка сектору з профорієнтації Лиманського міського центру зайнятості під час вебінару, який відбувся з батьками учнів старших класів шкіл Лиманщіни.
Щоб отримати можливість дізнатись про всі нюанси вступу та навчання, задати питання представникам факультетів, дізнатися про особливості освітніх програм, вступних випробувань та умови прийому з 19 по 20 листопада 2020 року Український державний університет залізничного транспорту проводить День відкритих дверей онлайн з використанням дистанційних засобів комунікації, метою якого є знайомство абітурієнтів з закладом освіти, проведення екскурсії та зустрічей з представниками приймальної комісії, майстер-класів, лекцій тощо.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner