Як скласти резюме?


Цим питанням задаються люди під час пошуку роботи. Правильно написане резюме - перший крок на цьому шляху. Це перший, а іноді єдиний, погляд роботодавця на кандидата, причому, саме його ж очима. Провідним фахівцем з профорієнтації Лиманського міського центру зайнятості 12 листопада проведено вебінар на тему «Підготовка резюме» для пошукачів роботи.    «Як правило, на перегляд резюме витрачається не більш 2-3 хвилин. Якщо увагу залучити не вдалося - Ваше резюме не спрацювало. Від того, наскільки добре написано резюме, буде залежати, запросять Вас на співбесіду або відкладуть у стопку безперспективних.» - зазначила фахівчиня.
Саме у резюме необхідно в короткій формі і дохідливо пояснити роботодавцеві, чим Ви відрізняєтеся від інших двадцяти, а то і сорока здобувачів-конкурентів. Тому потрібно відноситися до складання резюме якомога ретельніше. Крім того, для кожного нового місця роботи бажано складати окреме резюме, правильно розставляючи акценти саме на тих навичках і знаннях, що потрібні для цієї позиції.
Під час заходу профконсультант ознайомила безробітних з різновидами резюме, їх класифікацією, шляхами просування до роботодавця, в тому числі за допомогою Інтернет ресурсів.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner