Шановні працівники сільського господарства Лиманської громади, вельмишановні ветерани галузі!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!
В усі часи, для українців хліборобська праця була і залишається однією з найважливіших складових економіки нашої держави, запорукою її розвитку й процвітання. 
Лиманщина славиться своїми міцними й сталими сільськогосподарськими традиціями та добрими, талановитими й працелюбними людьми, які завжди були справжніми дбайливими господарями своєї землі. 
Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості та вмінням аграріїв нашої громади живе й процвітає славна Лиманська земля. 
Шановні хлібороби, механізатори, тваринники, організатори агропромислового виробництва дозвольте висловити шану та подяку за вашу нелегку та самовіддану працю, терпіння і витримку, щедрість душі, теплоту сердець, любов до землі та рідного краю.
Завдяки вашим працьовитим рукам колоситься золотиста нива Лиманщини та розвивається сільське господарство.
Прийміть щирі побажання доброго здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди і радості у ваших родинах, благодатної ниви і щедрих врожаїв!     Хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання задля розквіту рідної Лиманщини та добробуту ваших рідних.  Хай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

Міський голова Петро Цимідан
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner