Як швидше оформити договір на постачання газу: на сайті чи в енергоофісі YASNO?

 

Менше місяця залишилося майже у 400 тисяч родин Донеччини, щоб обрати нового постачальника газу. Швидко і без черг укласти договір на постачання природного газу з YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») можна через інтернет або в будь-якому енергоофісі. 
Марія вирішила не затягувати з укладанням договору з новим постачальником. Заяву-приєднання і копії документів подала на сайті YASNO в розділі «Газ».
«Одразу після того, як дізналася, що наш колишній постачальник вже не може продавати газ, я почала шукати заміну. В YASNO мене привабили ціна на листопад 6,49 грн/м3 газу, надійність постачальника та простий механізм приєднання. Зараз, у період пандемії, дуже важливо зменшити відвідування громадських місць. Тож я вдома за 15 хвилин заповнила заяву-приєднання, сфотографувала усі необхідні документи і стала чекати на результати. Вже через три дні мені прийшло повідомлення на Viber, що все пройшло успішно», – ділиться Марія.
Клієнти, які не користуються інтернетом, можуть надати документи в найближчому енергоофісі. YASNO має понад 20 відділень у всіх великих містах Донецької області. Саме цією можливістю скористався Олексій Петрович, який не захотів турбувати сусідів із проханням допомогти: «Заяву приєднання від YASNO я кілька тижнів тому отримав у поштову скриньку. Я не дуже розбираюся в інтернеті та комп’ютерах і звик все робити особисто. Енергоофіс  YASNO мені добре знайомий, тож я прийшов до нього із заповненою заявою і ксерокопіями документів. Черг не було. Через 3 дні мені перетелефонували і повідомили про приєднання». 
Нагадаємо, щоб укласти договір на постачання природного газу з YASNO, потрібно подати заяву-приєднання та фото або скан-копії документу, що підтверджує право власності на об'єкт, паспорта, довідки про присвоєння ІПН, останнього рахунку за постачання газу. Якщо договір укладає співвласник житла, потрібна також письмова згода всіх співвласників. А якщо питанням займається довірена особа власника, то необхідно додати довіреність.
«Окрім доступної ціни ми пропонуємо й інші переваги для клієнтів: єдиний Особистий кабінет для розрахунків без комісії і за газ, і за електроенергію, обслуговування в онлайн-сервісах і зручних та доступних енергоофісах, знижки на енергоефективні продукти та консультації з енергоефективності. Рекомендуємо під час карантину подбати про старших родичів і сусідів, які не користуються інтернетом. Допоможіть їм подати документи на сайті або через чат-бота у Viber», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.  
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner