У Лимані відбувся виїзний мініярмарок вакансій

 

5 листопада  Лиманський міський центр зайнятості з метою наближення послуг у період карантина провів виїзний мініярмарок вакансій на площі міста.
«Легальна зайнятість – це захист соціальних і трудових прав та гарантій громадян» - основний посил з яким фахівчині проводили інформаційну роботу. На заході були представлені наявні вакансії, надана інформація про активні програми сприяння зайнятості населення в частині участі у громадських та тимчасових роботах, можливість пройти професійне навчання та започаткувати власну справу, інформували про діючи грантові програми для відкриття бізнесу. 
Особи, у яких виникли питання щодо започаткування власної справи були запрошені на чергове засідання консалтингового простору яке проходить щосереди в центрі зайнятості у онлайн форматі з використанням зв’язку ZOOM.
Окрім того, було акцентовано увагу на сучасні електронні сервіси, зокрема на Google-мапу вакансій, а також продемонстровані мобільні онлайн додатки на системі Android: «Центр розвитку підприємництва», «Центр профорієнтації», «Довідник пільг та послуг учаснику АТО» та «Донецький Центр професійно-технічної освіти служби зайнятості України».
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner