Додаткові знання – запорука вдалого бізнесу

 

04 листопада в рамках функціювання центру розвитку підприємництва в  Лиманському міському центрі зайнятості пройшов щотижневий тренінг з бізнес планування в режимі Zoom.

Цього разу клієнтам служби зайнятості було запропоновано прослухати інформацію за темою «Мікрокредити: фінансові ресурси чи боргова «яма»» -за участю лекторів Слов’янського навчально-наукового інституту Університету Державної фіскальної служби. Мікрокредити дуже  популярні в Українському суспільстві, але основна і величезна небезпека мікропозик – високі відсотки, які можуть завести людину до боргової ями.  Саме, як не припуститися такої хиби і, захистити себе в правовому аспекті і дізнались присутні.

У продовження  заходу клієнти Лиманського міськцентру  отримали безліч інформації від фахівчинь про можливості для початку та розвитку бізнесу, зокрема вони дізналися про діючі грантові проекти. Їм було запропоновано завантажити безкоштовний  мобільний додаток «Центр розвитку підприємництва» та взяти участь у навчанні на платформі онлайн-курсів «PROMETHEUS».

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner