Поліцейські закликають водіїв та пішоходів неухильно дотримуватися правил дорожнього руху


Неправильна оцінка дорожньої ситуації, перевищення швидкості, порушення правил проїзду перехресть і переходів та керування у стані алкогольного сп’яніння, нерідко призводять до дорожньо-транспортних пригод.
З початку року у Слов'янську та районі трапилося 47 дорожньо-транспортних пригоди з постраждалими, з них 10 – з загиблими. Остання аварія сталася вчора близько 18.00 по вулиці Вокзальна, в якій постраждало два пішохода.
Безпека на дорозі – це справа кожного і навіть незначне, здавалося би, порушення може стати причиною непоправної трагедії.
Шановні пішоходи, не треба покладатися на водія, на його знання правил дорожнього руху. Потрібно враховувати багато факторів, серед яких і погодні умови, і стан технічного освітлення транспортного засобу. На погано освітлених ділянках обов’язково використовувати світло відбивні елементи на одязі.
Подбайте про власну безпеку. Вдягайтесь помітно. Темний одяг водії бачать лише на відстані до 1 метру. А ось якщо на одязі є флікери, то його буде помітно вже з 130-150 метрів.
Шановні водії, перш за все, поважайте інших учасників дорожнього руху, особливо пішоходів. Адже Ви маєте перед ними перевагу, так як керуєте джерелом підвищеної небезпеки, а пішохід є більш вразливим.
Поліцейські закликають всіх учасників дорожнього руху до відповідального та поважливого ставлення одне до одного.


Слов'янський відділ поліції
Донецької області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner