До уваги суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми та представників громадських та молодіжних організацій!

 

10 листопада 2020 року та 20 листопада 2020  року о 9 годині  планується проведення 2- денної робочої зустрічі у формі онлайн- тренінгу «Протидія торгівлі людьми». Тренінг проводиться ГО «Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок» в рамках реалізації проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації». 
Метою проєкту є покращення захисту прав потерпілих від торгівлі людьми, в т.ч. дітей, да доступу до допомоги в рамках НМВ в умовах децентралізації.
Проєкт спрямований на розбудову спроможності суб’єктів НМВ об’єднаних територіальних громад щодо взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми, виявлення, перенаправлення, а також ефективного надання реінтеграційної допомоги потерпілим від торгівлі людьми. Тривалість заходу 4 години.
Просимо  бажаючих прийняти участь у тренінгу, надати інформацію про учасників заходу   управлінню соціального захисту населення Лиманської міської ради  06.11.2020 року на електронну адресу 25953557@mail.gov.ua за встановленою формою:

Прізвище, ім’я та по-батькові

установа, організація

номер телефону

електронна пошта

 

 

 

 

Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner