«Формула бізнесу»

 

Навіть у період осінніх канікул школярі не втрачають вільний час, а використовують для нових можливостей та освоєння нових навичок. Так, 26 жовтня в режимі Zoom зв`язку пройшла онлайн - зустріч в бізнес-школі молодого підприємця «Next Generation», яку провела провідний фахівець з профорієнтації Лиманського міського центру зайнятості. 
Чи є формула успіху в бізнесі? Чи можна у 18 років стати успішним підприємцем? Навіщо взагалі люди стають підприємцями та чи потрібно мати для цього особливі навички?Ці та інші питання, пов’язані з підприємництвом, постійно виникають у сучасної молоді.
«Власник бізнесу – це професія. Як і будь-яка інша робота, вона передбачає певний набір знань, певні компетенції, виконання певних посадових обов’язків. Якщо ви хочете, щоб ваш бізнес був максимально ефективним, вам потрібно правильно його вибудувати.» - зазначила фахівчиня. 
А наприкінці заходу з метою виявлення професійних намірів, підприємницького потенціалу та задатків бізнес мислення у молоді, профорієнтаторка запропонувала майбутнім випускникам пройти соціологічне опитування. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner