«Вебінар з протимінної безпеки»

 

Незважаючи на віддалене знаходження від лінії розмежування, питання протимінної безпеки залишається актуальним  для мешканців Лиманщини. Саме тому, 23 жовтня, фахівці Лиманського міського центру зайнятості  за участю представниці Швейцарського фонду по протимінній діяльності FSD провели вебінар для клієнтів служби зайнятості. Учасниками заходу стали безробітні з категорії ВПО та мешканці Лиманської ОТГ.
Представниця громадської організації акцентувала увагу на необхідності дотримання правил мінної безпеки, детально розповівши, як не потрапити в зону ризику, що треба робити, якщо зіткнулися з вибухонебезпечними предметами та як допомогти людині, яка стала учасником мінного інциденту. За допомогою вправи  «Міф чи правда», учасники заходу на конкретних прикладах з’ясували як поводитись в тій чи іншій ситуаціях.
В свою чергу, фахівці міськцентру нагадали про можливість отримання низки послуг, які надає служба зайнятості,приділивши особливу увагу онлайн-сервісам, права та обов’язки безробітних, можливості підвищення конкурентоспроможності та актуальну ситуацію на ринку праці в регіоні.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner